Wat is BISQI? 

Een ambachtelijk gebakken koekje met een unieke samenstelling die jou kunnen helpen  bij  jouw afslankproces.

De juiste hoeveelheid koolhydraten, vet en suikers dit is waar ons koekje uit bestaat. Met deze succesformule geven wij onze klanten de ideale hoeveelheid energie die nodig is om een goede verbranding te creëren, maar net te weinig kcal zodat je vanzelf overgaat naar het verbranden van vetten en dit zonder honger te lijden of een slap gevoel te krijgen.

BISQI bestaat vooral uit onverzadigde vetten, complexe koolhydraten en ultra zuivere eiwitten.

Ook slaagden we erin om helemaal geen zoetstoffen te gebruiken waardoor het koekje niet de vervelende typische smaal van zoetstof heeft zoals andere dieetkoekjes, en waardoor de men de darmen  niet gaat belasten.

Voor wie is BISQI ideaal?

Voor wie geen zin heeft om een lang dieet te volgen. Bv je hebt een feestje en die little black dress zit net iets te strak. Je vertrekt op vakantie en wil nog snel enkele kilo’s kwijt, De feestdagen komen eraan, je kind doet zijn/ haar communie,… 

Het Bisqi koekjesdieet wordt in pakketten aangeboden. De bedoeling is dat je 5 koekjes per dag eet plus 1 gezonde koolhydraatarme maaltijd en dit 5,of 10 dagen aan 1 stuk.

 Lekker makkelijk, super snel en overheerlijk! Want zeg nu zelf… de geur van vers gebakken koekjes tijdens je dieet, wie gaat daar niet van watertanden?

Wil je het koekjesdieet herhalen? Geen probleem! Dan doe je het toch lekker 2 keer na elkaar!

BISQI kan ook perfect gewoon als tussendoortje, of zelfs voor kinderen met overgewicht ( Héél zeldzaam, maar BISQI kan perfect voor kinderen aangezien er geen kunstmatige zoetstoffen werden toegevoegd)