top of page

Hoe werkt het BISQI dieet?

Wie minder dan 68kg weegt: eet 4 koekjes per dag en een  maaltijd laag in koolhydraten.

Wie meer dan 68kg weegt:  eet 5 koekjes per dag  en een maaltijd laag in koolhydraten

Voorbeelden van deze maaltijden vind je hier.

Eet bijvoorbeeld je eerste koekje als ontbijt, het tweede in de voormiddag, het derde als lunch, het vierde als vieruurtje, dan je maaltijd = groenten met vis of vlees en dan je vijfde koekje.

 

Voorbeeld eetschema;

Ontbijt : 

 

Snack:

 

Lunch:

 

Snack:

 

Diner:  groenten + vis/vlees/eieren ( info hier )

 

Snack:    

Heb je toch  véél honger tussendoor?  Dan mag je gerust wat groenten extra eten, een bouillonsoepje drinken, een extra koek eten, een stukje vlees/vis/ eitje extra eten. Vergeet niet 1,5l tot 2l water te drinken!

ronde-sticker.png
ronde-sticker.png
ronde-sticker.png
ronde-sticker.png
ronde-sticker.png

Hoe kwamen wij op het idee?

Als health freaks & tegelijkertijd culinaria merkten we vanuit onze ervaring in de afslankindustrie dat er geen ambachtelijk product bestond dat aan onze normen voldeed.  De Kempische ambacht, 100 % natuurlijke ingrediënten en geen kunstmatige zoetstoffen moesten de basis vormen van ons nieuw project. We wilden dus graag zelf een vers gebakken proteïne koek op de markt brengen.

 

Eentje die ook  perfect als ontbijt of tussendoortje gebruikt zou kunnen worden. Niet zo simpel als je weet dat een koek voornamelijk uit boter en suiker bestaat. Daarom ook dat er geen enkele krokante dieetkoek bestaat met een correcte samenstelling waar je effectief van kan afvallen. En mocht je er toch ééntje kennen? Spijtig! Dan bevat deze toch te véél vet of en/of te veel suiker! 

Toen we aan de slag gingen hadden we maar 1 doel! Een ideaal samengestelde dieetkoek die je honger stilt, je energie geeft en daarboven ook nog eens super lekker is! 

bottom of page