Enkele recensies vanuit ons testpanel

woman 14
woman 9
man 5
woman 7

Ik volgde al een tijdje een proteïnedieet. Ik vond het BISQI dieet voor mij persoonlijk net iets makkelijker. Met koekjes op dieet kunnen en resultaat behalen, wie wil dat niet? Top!

A. Persiguero

Als zelfstandige heb ik weinig tijd. Héél handig dat ik snel als tussendoor een BISQI koek kan eten. Je weet wat te doen op die manier, en ik verlies makkelijk kilo's zonder hongergevoel.

C. Haagen

Na verschillende jaren allerlei diëten geprobeerd te hebben had ik er genoeg van.   Proberen met verse koekjes zag ik wel zitten. En met fantastisch resultaat. Ik ben fan.

J. Van Olst

Ik heb geen overgewicht en daarom was ik ook een ideale testpersoon voor die laatste 2 kilootjes. En inderdaad, BISQI doet wat het beloofd en mijn kinderen zij er gek op!

T. Phara 

MEER TESTIMONIALS

vanuit ons testpanel

Wow ongelooflijk resultaat had ik en dat slechts op 5 dagen, ik raad het iedereen aan!” Verboven B.

“Ik was een gelukkige testpersoon van het nieuwe koekjesdieet! En ik moet zeggen, ik ben fan! Ik mis de koekjes zelfs nu het afgelopen is. Ik ga het zeker herhalen!” Maes T.

“Een dieet met shakes is mijn ding niet, ik knabbel liever. Daarom is het koekjesdieet voor mij ideaal!” Allaerts V.

“Als kapster heb ik een zeer onregelmatig en slecht eetpatroon, soms eet ik zelfs een hele dag niet. Nu kan ik gemakkelijk tussen 2 klanten door snel een koek eten en ik heb helemaal geen hongergevoel!” Jonkers K.

“Ik dacht dat het niets voor mij zou zijn, maar omdat ik nieuwsgierig van aard ben heb ik het toch geprobeerd en het valt reuze mee. Wel leuk dat je in het weekend terug normaal kan eten en niet terug gewicht aankomt.” On-anong P

“Hoi ik ben 34 jaar en heb een drukke job waarbij ik fysiek constant in de weer ben. Ik had bang dat ik honger zou hebben tijdens het dieet. Maar in tegenstelling, ik voelde mij goed, was niet slap, had geen dipjes kortom, ik zou het zo herhalen.” Mennen T.

“Mijn collega’s vonden het hilarisch toen ik startte met het bisqi dieet. Nu ze het resultaat kennen willen ze het allemaal doen. “ Martens L.

“127 kg, een slechte verbranding, nooit honger, en geen enkel dieet dat werkt bij mij. Daarom was ik de ideale testpersoon. Vandaag 5 dagen later  duidelijke resultaten. Ik ben super tevreden en begin na het weekend aan mijn 2e week bisqi.” Van de kerckhof N.

“Zeker een aanrader, het werkt écht!” Berrens P.

“5 dagen en 25 koeken later kan ik zeggen dat dit dieet prima werkt en aan alle verwachtingen voldoet” Proost K.

“Ik vind de koeken lekker, krokant, niet te zoet en zou het iedereen aanraden!” Hufkens E.

MEER RECENSIES LEZEN VAN KLANTEN? : KLIK HIER

FOLLOW US

  • Instagram - White Circle

©2019 by BISQI ®. Website created by Boost-it.be/ copyright @ 

IBAN BE 22 0689 3106 6247 

W8CONTROL BV - BTW BE 0661. 609. 086

Mtsch Zetel: Steenweg Op Diest 66, 2300 Turnhout

MAIL: hallo@bisqi.be

WHATSAPP 0476986658